Cégismertető

Főoldal 9 Cégismertető

Üdvözöljük!

25

Közel 25 év tapasztalat

„Az elmúlt közel 25 évben munkatársaimmal közösen több száz kisebb- nagyobb erősáramú munkát végeztünk el az ország egész területén. Ezek során nagyon sok szakmai tudást és gyakorlati tapasztalatot szereztünk a legkülönbözőbb gyártmányú és típusú villamos berendezésekről és hálózatokról. Büszkeséggel tölt el, hogy kollégáink egy része már a kezdetektől fogva csapatunk tagjai és az általuk szerzett tudást és tapasztalatot át tudják adni a fiatalabb generáció számára.
Úgy érzem, eljött az ideje annak, hogy ezt a “kincset” minél több olyan cég számára felajánljuk, akik jól tudják hasznosítani saját vállalkozásuk hosszútávú boldogulása, fenntartható fejlődése és működése érdekében.
Bízom benne, hogy az Önök cége is ezek közé tartozik és rövidesen alkalmunk lesz együttműködni.”

Tari Attila cégvezető

A mi történetünk

Az Elektromax Kft. 1997 őszén alakult, a Mátrai Erőmű állományába tartozó villamos szakemberekből. Tulajdonosai 100%-ig természetes személyek, magyar állampolgárok. Társaságunk székhelye és telephelye Visontán, a Mátrai Erőmű Zrt. területén található.
Cégünk kezdettől fogva erősáramú (kis- és középfeszültségű) berendezések és rendszerek tervezésével, műhelyben történő előszerelésével, helyszíni telepítésével, javításával, karbantartásával, valamint fotovoltaikus rendszerek tervezésével és telepítésével foglalkozik. Ezeken a területeken akár kisebb részfeladatokat, akár átfogó, komplex projekteket is el tudunk végezni. Szakembereink a megfelelő szakképesítéssel és tapasztalattal rendelkeznek.
Vállalkozásunk alapításától fogva folyamatosan fejlődik. Az utóbbi években új szolgáltatásokként bevezettük a diagnosztikai vizsgálatokat, a műszaki szaktanácsadást és a villamosipari termékek kereskedelmét is. Jelenlegi létszámunk 23 fő, ebből 15 kolléga dolgozik a műhelyünkben.

Munkáink során alvállalkozóként csak olyan tapasztalt és „kipróbált” szakcégeket alkalmazunk, amelyek után maradéktalanul fel tudjuk vállalni Vevőink felé a jótállási- és szavatossági követelményeket.
Véleményünk szerint cégünk legfőbb értéke, hogy műszakilag magas szinten, a vevők igényeihez rugalmasan igazodva, a megadott határidőre, szakszerűen, megbízhatóan és tisztességesen végezzük el feladatainkat.
Fontos számunkra Vevőink elégedettsége, hogy újra és újra visszatérjenek hozzánk. Meggyőződésünk, hogy az ő bizalmuk a hosszú távú, eredményes működésünk záloga.

N

TAPASZTALT SZAKEMBEREK

Munkatársaink a cégünknél nagy tapasztalattal, mély szakirányú tudással és azonnali problémamegoldó képességgel rendelkeznek. Ezáltal tudjuk biztosítani az általunk elvégzett munkák minőségét.

N

PROFESSZIONÁLIS ESZKÖZÖK

Megbízásaink során számos különböző megoldást kell alkalmaznunk, amihez cégünk rendelkezik a legjobb minőségű és legkorszerűbb eszközparkkal.

N

MEGFIZETHETŐ ÁRAK

Mindig a minőségre törekszünk megbízásaink során, és igyekszünk ezt a partnereink számára elfogadható áron megvalósítani. Mindig szem előtt tartjuk, hogy az ügyfeleink a legkedvezőbb ár/érték arányú megoldásokat kapják.

N

GYORSASÁG ÉS PONTOSSÁG

Tudjuk, hogy a mai világban az idő az egyik legmeghatározóbb tényező, ezért mindent megteszünk, hogy a megbízásainkat a lehető legrövidebb idő alatt, a vállalt határidők betartásával végezzük el.

BÍZUNK A HOSSZÚTÁVÚ PARTNERI KAPCSOLAT KIALAKÍTÁSÁBAN!

Csapatunk

Szakembereink a megfelelő szakmai képesítések és a szükséges jogosítványok (mérnöki kamarai tagság, tervezői névjegyzék, gyártóművi tanfolyamok, stb.) mellett, több évtizedes villamos energetikai tervezői, kivitelezői és karbantartói tapasztalattal és széles körű iparági kapcsolatokkal rendelkeznek. Tapasztalatunk alapjait a Mátrai Erőműben töltött hosszú évek alatt szereztük meg. Ennek köszönhetően nagyon sok fajta, különböző típusú és gyártmányú villamos berendezést ismerünk és nem félünk hozzányúlni a régi villamos készülékekhez sem. Büszkeség számunkra, hogy ezt a tapasztalatot és szaktudást biztosíthatjuk Vevőink számára, valamint átadhatjuk a nálunk dolgozó fiatalabb generáció számára.
Fontos számunkra a kollégáink elégedettsége, ezért családbarát munkahelyet teremtettünk. Nyitottak vagyunk minden új, a céget és a munkájukat segítő ötlet bevezetésére.

Tari Attila

Tari Attila

Cégvezető

Buzás Tamás

Buzás Tamás

Műszaki vezető

Jánosi István

Jánosi István

Szerelésvezető

Zunkó Róbert

Zunkó Róbert

Szerelésvezető

Tuza László

Tuza László

Szerelő

Kovács Péter

Kovács Péter

Szerelő

Docsa Zoltán

Docsa Zoltán

Értékesítési vezető

Nagy Balázs

Nagy Balázs

Szerelő

Tuza László

Lőrincz-Gubis Vivien

Értékesítő

Kovács Péter

Szentpéteri Gergely

Ügyvezető asszisztens

Docsa Zoltán

Fegecs Richárd

Projekt vezető