Villamos kivitelezés

Főoldal 9 Villamos kivitelezés

Manapság egy gyár, vagy intézmény üzembiztos villamos energia ellátása kiemelten fontos szerepet kell kapjon már az adott épület tervezésekor. Cégünk jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a villamosipari generál kivitelezés területén, ezáltal tudunk segíteni az ügyfeleinknek megtalálni a szá-mukra minden szempontból legkedvezőbb megoldásokat.
Munkatársaink rendelkeznek a kellő szakmai tudással, és eszközökkel, ezáltal könnyedén boldogul-nak a kivitelezések során felmerülő feladatokkal, illetve a szükséges egyedi megoldások megvalósítá-sával.

Elektromax Kft. - Karbantartás
Elektromax Kft. - Az ipari villamos berendezések szakértője

MINŐSÉG GARANCIA

Megbízásaink során kiemelt figyelmet fordítunk az elvégzett munkák minőségére, ezáltal tudjuk garantálni, hogy az általunk tervezett és legyártott berendezések a lehető legtovább fogják szolgálni a megrendelőt

TAPASZTALT SZAKEMBEREK

Cégünknél nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, akik már számtalanszor bizonyították, hogy bármilyen felmerülő megoldandó feladatot képesek elvégezni.

MEGFELELŐ JOGOSÍTVÁNYOK ÉS MINŐSÍTÉSEK

Szakembereink a megfelelő szakmai képesítések és a szükséges jogosítványok (mérnöki kamarai tagság, tervezői névjegyzék, gyártóművi tanfolyamok, stb.) mellett, több évtizedes villamos energetikai tervezői, kivitelezői és karbantartói tapasztalattal és széleskörű iparági kapcsolatokkal rendelkeznek.

KORSZERŰ ESZKÖZPARK

Folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük az eszközparkunkat, hogy megtudjunk felelni az összes megvalósítandó projektnek, amelyekkel megrendelőink hozzánk fordulnak.

További szolgáltatásaink

Elektromax Kft. - Tervezés

TERVEZÉS

Terveinkben a Megrendelő által kért, illetve elfogadott műszaki megoldások, valamint készülék típusok szerepelnek.

Elosztó berendezés gyártása

Berendezésgyártás

Cégünk egyik fő tevékenysége az elosztó berendezések gyártása, átalakítása, valamint javítása.

 

Elektromax Kft. - Diagnosztika

Diagnosztika

A korábbi fejlesztéseink egyik elemeként megszakító diagnosztikai bázist alakítottunk ki telephelyünkön.

 

Elektromax Kft. - Karbantartás

Karbantartás, javítás

Bármilyen gyártmányú és kialakítású, kis-és középfeszültségű kapcsolóberendezések, megszakítók, villamos elosztó- és vezérlőszekrények, transzformátorok, akkumulátor telepek helyszíni karbantartása.

Elektromax Kft. - Ügyelet, készenlét

Ügyelet, készenlét

Erősáramú berendezések javítása, hibaelhárítása és az ehhez kapcsolódó középfeszültségű kapcsolási műveletek elvégzése folyamatos készenlét mellett, kizárólag keretszerződéses ügyfelek részére.

Egyedi megoldások APU-megszakítókra

Egyedi megoldások APU-megszakítókra

APU megszakítók felújítása gyári megoldással.

Kérjen árajánlatot!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, nagy örömmel állunk a rendelkezésére!

Jánosi István, Műszaki Vezető

Jánosi István