Berendezésgyártás

Főoldal 9 Berendezésgyártás

Kis- és középfeszültségű villamos berendezések gyártása

Cégünk egyik fő tevékenysége az elosztó berendezések gyártása, átalakítása, valamint javítása. Az elmúlt évek alatt szerzett tapasztalatunk, a munkatársaink magas szakmai tudása, és a műszaki felszereltségünk lehetővé teszik, hogy a tervezéstől a megvalósításon át egészen az üzembehelyezésig kielégítsük a vásárlóink igényeit.

A visontai telephelyünkön kialakított jól felszerelt műhelyünkben a szakembereink a legmodernebb körülmények között végezhetik a munkájukat. Ennek köszönhetően tudjuk garantálni ügyfeleink számára az állandó minőséget, és precizitást.

A legyártott berendezéseink megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek.

  Elektromax Kft. - Berendezésgyártás
  Elektromax Kft. - Az ipari villamos berendezések szakértője

  MINŐSÉG GARANCIA

  Megbízásaink során kiemelt figyelmet fordítunk az elvégzett munkák minőségére, ezáltal tudjuk garantálni, hogy az általunk tervezett és legyártott berendezések a lehető legtovább fogják szolgálni a megrendelőt

  TAPASZTALT SZAKEMBEREK

  Cégünknél nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, akik már számtalanszor bizonyították, hogy bármilyen felmerülő megoldandó feladatot képesek elvégezni.

  MEGFELELŐ JOGOSÍTVÁNYOK ÉS MINŐSÍTÉSEK

  Szakembereink a megfelelő szakmai képesítések és a szükséges jogosítványok (mérnöki kamarai tagság, tervezői névjegyzék, gyártóművi tanfolyamok, stb.) mellett, több évtizedes villamos energetikai tervezői, kivitelezői és karbantartói tapasztalattal és széleskörű iparági kapcsolatokkal rendelkeznek.

  KORSZERŰ ESZKÖZPARK

  Folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük az eszközparkunkat, hogy megtudjunk felelni az összes megvalósítandó projektnek, amelyekkel megrendelőink hozzánk fordulnak.

  További szolgáltatásaink

  Karbantartás, javítás

  Karbantartás, javítás

  Bármilyen gyártmányú és kialakítású, kis-és középfeszültségű kapcsolóberendezések, megszakítók, villamos elosztó- és vezérlőszekrények, transzformátorok, akkumulátor telepek helyszíni karbantartása. 

  Villamos kivitelezés

  Helyszíni kivitelezés

  Munkatársaink rendelkeznek a kellő szakmai tudással és eszközökkel, ezáltal könnyedén boldogulnak a kivitelezések során felmerülő feladatokkal, illetve a szükséges egyedi megoldások megvalósításával.

  Elektromax Kft. - Ügyelet, készenlét

  Ügyelet, készenlét

  Erősáramú berendezések javítása, hibaelhárítása és az ehhez kapcsolódó középfeszültségű kapcsolási műveletek elvégzése folyamatos készenlét mellett, kizárólag keretszerződéses ügyfelek részére.

  Elektromax Kft. - Tervezés

  TERVEZÉS

  Terveinkben a Megrendelő által kért, illetve elfogadott műszaki megoldások, valamint készülék típusok szerepelnek.

  Elektromax Kft. - Diagnosztika

  Diagnosztika

  A korábbi fejlesztéseink egyik elemeként megszakító diagnosztikai bázist alakítottunk ki telephelyünkön.

  Egyedi megoldások APU-megszakítókra

  Egyedi megoldások APU-megszakítókra

  APU megszakítók felújítása gyári megoldással.

  Kérjen árajánlatot!


  Vegye fel velünk a kapcsolatot, nagy örömmel állunk a rendelkezésére!

  Jánosi István, Műszaki Vezető

  Jánosi István