Tervezés

Kis- és középfeszültségű villamos berendezések tervezése

A szükséges tervezési jogosultsággal rendelkező, gyakorlott tervezőink a WSCAD tervező szoftverrel készítik el a kért dokumentációkat. Terveinkben a Megrendelő igényei, illetve elfogadott műszaki megoldások és készülék típusok szerepelnek. Az általunk készített tervek megvalósítása esetén helyszíni tervezői művezetést is biztosítunk.

 

  • Helyszíni felmérés, adatgyűjtés,
  • Megvalósíthatósági tanulmányok és koncepció terv készítés,
  • Műszaki-gazdasági összehasonlítások, elemzések,
  • Készülék kiválasztások, kábelméretezések, elvi tervek,
  • Kiviteli tervek (műszaki leírás, egyvonalas tervek, áramutas- és szerelési tervek, elrendezési- és homlokkép tervek, kábelösszefüggési és kábelezési tervek, anyag- és alkat-részjegyzék),
  • Megvalósulási tervek (a kivitelezés során végrehajtott módosítások alapján).
Elektromax Kft. - Tervezés
Elektromax Kft. - Az ipari villamos berendezések szakértője

MINŐSÉG GARANCIA

Megbízásaink során kiemelt figyelmet fordítunk az elvégzett munkák minőségére, ezáltal tudjuk garantálni, hogy az általunk tervezett és legyártott berendezések a lehető legtovább fogják szolgálni a megrendelőt

TAPASZTALT SZAKEMBEREK

Cégünknél nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, akik már számtalanszor bizonyították, hogy bármilyen felmerülő megoldandó feladatot képesek elvégezni.

MEGFELELŐ JOGOSÍTVÁNYOK ÉS MINŐSÍTÉSEK

Szakembereink a megfelelő szakmai képesítések és a szükséges jogosítványok (mérnöki kamarai tagság, tervezői névjegyzék, gyártóművi tanfolyamok, stb.) mellett, több évtizedes villamos energetikai tervezői, kivitelezői és karbantartói tapasztalattal és széleskörű iparági kapcsolatokkal rendelkeznek.

KORSZERŰ ESZKÖZPARK

Folyamatosan fejlesztjük és korszerűsítjük az eszközparkunkat, hogy megtudjunk felelni az összes megvalósítandó projektnek, amelyekkel megrendelőink hozzánk fordulnak.

További szolgáltatásaink

Karbantartás, javítás

Karbantartás, javítás

Bármilyen gyártmányú és kialakítású, kis-és középfeszültségű kapcsolóberendezések, megszakítók, villamos elosztó- és vezérlőszekrények, transzformátorok, akkumulátor telepek helyszíni karbantartása.

Villamos kivitelezés

Helyszíni kivitelezés

Munkatársaink rendelkeznek a kellő szakmai tudással és eszközökkel, ezáltal könnyedén boldogulnak a kivitelezések során felmerülő feladatokkal, illetve a szükséges egyedi megoldások megvalósításával.

Elektromax Kft. - Ügyelet, készenlét

Ügyelet, készenlét

Erősáramú berendezések javítása, hibaelhárítása és az ehhez kapcsolódó középfeszültségű kapcsolási műveletek elvégzése folyamatos készenlét mellett, kizárólag keretszerződéses ügyfelek részére.

Elosztó berendezés gyártása

Berendezésgyártás

Cégünk egyik fő tevékenysége az elosztó berendezések gyártása, átalakítása, valamint javítása.

Elektromax Kft. - Diagnosztika

Diagnosztika

A korábbi fejlesztéseink egyik elemeként megszakító diagnosztikai bázist alakítottunk ki telephelyünkön.

Egyedi megoldások APU-megszakítókra

Egyedi megoldások APU-megszakítókra

APU megszakítók felújítása gyári megoldással.

Kérjen árajánlatot!


Vegye fel velünk a kapcsolatot, nagy örömmel állunk a rendelkezésére!

Jánosi István, Műszaki Vezető

Jánosi István